Titta mer puts

Vi börjar bli väldigt duktiga på det här med puts. Nu senast tog vi tag i ovanvåningens båda innergavlar där det bara är ett lager tegel i väggarna och där den gamla putsen har sett sina bästa dagar. Vi städade bort gammal lös puts och knackade också bort den gamla putsen cirka 10-20 millimeter in mellan tegelstenarna för att sedan lägga på ny puts.

Steg 1, 2 och 3. Nästa steg för de här väggarna är isolering.

DSCN9060 DSCN9062 DSC_0259

 

Annonser
Taggad ,

5 tankar om “Titta mer puts

 1. Lina E skriver:

  Men Lina, vad hände? Ska det inte vara Titta, mer puts ;) Härligt att det går framåt!

 2. sofia skriver:

  Ramlade in på din blogg av rena slumpen när jag slösurfade på husrenoveringar! Fastnade och började läsa flera sidor tillbaka..efter ett tag inser jag att jag känner igen dig!! Läste att du varit på någon scout grejja och minns dig då sen tiden jag själv var scout i vallkära! Du minns nog inte vem jag är men jag minns dig! Om jag inte har fel har jag för mig, var du scoutledare? Måste iallafall säga att din blogg är fantastiskt rolig att läsa! Jag och min sambo har precis köpt en gammal skånelänga ute i stävie, som vi ska börja renovera om en och en halv månad, inspiration delux :)) jag heter Sofia förresten om du vill veta:)

  • linarudin skriver:

   Men gud vad roligt! Ja, du har säkert rätt. Jag har både varit scout och scoutledare i Vallkärra. Har vi varit scouter tillsammans? Kommer inte kunna placera dig utan efternamn eller vild tror jag. Mitt minne är inge vidare. Vill ni ha tips på vägen om något särskilt så bara hojta till men vi har en bra bit kvar innan vi är i hamn.

 3. sofia skriver:

  Det är inte lätt att minnas allt och alla..jag heter Sofia Chrisander och bodde på den tiden i Stångby! Tror jag är några år yngre än dig, så tror inte vi var scouter i samma ”grupp”! Däremot kände jag Malin Carlström via våra familjer och hon var också scout vet jag.
  haha, inte lätt detta;)
  Men så gulligt av dig, det kanske jag gör nån gång! Fortsatt lycka till med huset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: