Titta städning

I veckan har vi spenderat kvällarna i lägenheten och imorgon bär det av till huset igen. I veckan som kommer blir det förmodligen någon natt i husvagnen och lite renoveringskvällar då Petter igen jobbar i den kanten av Skåne. Det fungerade väldigt bra sist att bo i husvagnen, renovera på kvällarna och ha nära till våra jobb men vi är väldigt glada för att vi slipper bo i husvagnen permanent.

Det har varit en mysig vecka. Det kliar lite i mina fingrar inför jul men det är ju lite väl tidigt att julpynta så istället gravade jag lax i tisdags kväll, igår storstädade vi lite i köket och idag gjorde jag egen hovmästarsås så blev det potatis, hovmästarsås och gravad lax till middag. Skönt också att få lite ordning i lägenheten innan helgen.

DSCN9179

Köket i vår lägenhet. Vi har målat om den gamla köksinredningen från 50-talet till högblank mörkblå, lagt in granitskivor och så bytte vi de gamla masonitskivorna i överskåpen och satte in svart glas. Tillsammans med nya vitvaror, ny parkett så fick det gamla köket en modernare framtoning utan att behöva investera i ett helt nytt kök.

Annonser

One thought on “Titta städning

  1. Fan vad nice.
    Vad tar du i timmen för en kökskonsultation? ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: