Titta små steg framåt

Just nu känns det som att vi tar små steg framåt. Det var visserligen väldigt bra att få bort skorstenen äntligen efter att ha flyttat planen efter resor och åskväder. Men samtidigt är det ju små steg som är det viktigaste på ett sätt. Det är viktigt att det faktiskt går framåt även om allt inte är lika visuellt som Titta en skorsten, titta ingen skorsten.

Förutom att riva skorsten i helgen så rev vi bort de gamla fönsterbänkarna, i granit. Det gjorde lite ont i hjärtat må jag säga men de kan inte vara kvar eftersom fönstersmygarna kommer bli djupare när vi bygger på väggarna med reglar, gips och isolering och då är de gamla fönsterbänkarna inte tillräckligt djupa. Vi försökte få loss de hela men eftersom de var murade fast i väggarna så gick det inte riktigt. Istället har vi nu flera stycken bitar mellan 15-30 centimeter långa av marmor. Några kreativa idéer vad vi använder de till?

I lägenheten har vi bänkskivor av ek. Kanske blir det samma i huset? Jag hoppas kunna göra minst en ännu lite djupare så man kan krypa upp i fönstersmygen och sitta där och se ut.

DSCN0646

DSCN0641

Annonser

One thought on “Titta små steg framåt

  1. […] vi lägga de som gång i trädgården? Jag vet faktiskt inte hur många bitar det blev men det vet jag i helgen. Är det helt galet att lägga de i […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: