Titta kattungar (till salu), Lund

Jodå, och så hände det vi väntade på men som vi höll tummarna för att vi skulle slippa. Det finns kattungar. Om ni känner någon som är intresserad av kattungar så är det bara att höra av sig så snabbt som möjligt. Maila till lina.rudin (at) gmail.com eller kommentera nedan.

kattungar Lund

Lagom till vi har fått katterna till att inte vara så rädda för människor och bokat tid hos veterinären så hör vi pip ifrån loftet i det gamla stallet. Igår tog jag vår längsta stege och kikade in på gaveln. De är troligtvis ändå cirka tre-fyra veckor gamla så om sex-sju-åtta veckor vill de flytta hemifrån till nya ägare. Eftersom vi redan har fler katter än vad som egentligen är rimligt så kan vi inte behålla dem. Det fanns fem katter i huset när vi tog över det och förra ägaren hade inte lyckats få tag i dem för att sälja dem. Vi behöver helt enkelt hjälp med att få tag i bra hem till dessa söta små rackare. Det finns (minst) fyra stycken. En svart och tre gråspräckliga små kattungar, med någon vit fläck. Väldigt söta är dem!

DSCN0187

Bättre bilder kommer så fort vi har kunnat komma lite närmare eller lyckats få lite bättre ljus och vinklar. Den smarta kattmamman har gömt dem dit vi inte kan komma och det är inte lätt att ta bilder från en stege fem meter uppe i luften från en gavelnock…

Annonser
Taggad

4 thoughts on “Titta kattungar (till salu), Lund

  1. thereze bardun skriver:

    Hej. Har en katt sen innan men önskar en till nu. Vh thereze

  2. sara skriver:

    Hejhej finns någon katt kvar? Mvh sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: