Titta kattburar, orer och planering

Idag är fokus på kattburar, orer (eller heter de strimmig trägnagare?) och planering framåt.

Vi behöver kattburar för att kunna ta våra plötsliga familjemedlemmar, katterna, till veterinären så vi inte behöver ”få” fler än fem katter (!). Sterilisering nästa! Efterlyste kattbur på några Facebooksidor och fick napp direkt av en snäll kille som med glädje skänkte bort sin om den kom till användning. Dessutom fick jag höra av en kollega idag att hon kanske har en stående hemma också. Det vore perfekt. Då ska vi bara lära de rädda katterna att kattburar inte är farliga så att vi sedan kan boka tid hos veterinär. Önska oss lycka till!

I bjälkarna i källarna har smådjur (orer?) knaprat lite och det är ingen fara som det är nu men vi skulle ju vilja ha bort de så de inte gnager vidare. Kanske kan vi prova terpentin?

Vad gäller planering framåt så var planen att få ut allting hur huset som skulle rivas ut innan sambon åker till Sweden Rock festival i början av juni och den planen verkar hålla bra. Möjligtvis får vi inte ut det sista golvet eftersom vi kanske ska byta en takbalk och putsa klart väggarna först men å andra sidan är uppbyggnaden påbörjad på riktigt så det är i så fall okej. Men nu är det svårare att sätta nästa delmål, kanske blir det en del av golvet på nedanvåningen.

På tal om planering, imorgon kommer en sotare för att undersöka skorstenen. Den är i lite dåligt skick så hen ska framförallt fokusera på om det är värt att göra vid den eller om det är bättre att mura en ny skorsten.

DSCN9587

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: