Titta Springsteen, semester och Bauhaus

Igår kväll såg vi Springsteen and the E street band i Köpenhamn. Bruce höll låda och fart i tre timmar. Tänk om jag är lika pigg när jag är 64 år? Vi sov över på First Hotel Österport och sen åkte vi till huset idag. Hotellet kan tyvärr inte rekommenderas. Inget fel på rummen men usel frukost som serverades på papperstallrikar, pappmuggar och platsbestick. Två sorters bröd, ost och köttpålägg, små youghurtburkar och så kaffe vilket kändes synd eftersom jag hade försökt hitta ett ställa med bland annat bra frukost men antingen var något tillfälligt fel eller så bör man inte lita så mycket på sidor såsom Tripadvisor. Oavsett så hade vi en trevlig stund i den danska huvudstaden. Vi gick till Parken för konserten och plockade upp mat på vägen på ett charmigt litet ställe. Jag beställde en kronärtskocksoppa, en rödbetssallad med fetaost och en underbart god focaccia. Totalt 100 dkk och väldigt gott.

BildBild

Efter en kort promenad och frukost så hade vi fått tillräckligt med semester så vi åkte till huset. På promenaden sprang vi på en gräsklippare med fjärrstyrning. Den hamnar direkt på önskelistan!DSCN9387

På vägen hem åkte vi inom Hornbach och Bauhaus för att reka lite inför framtida inköp. Vi kollade bland annat på altandörr, reglar, planteringsjord, häckplantor och trädgårdsslang. Vi fick med oss åtta säckar KC-bruk till så vi kunde fortsätta putsa väggarna och så en ny piasavakvast.

DSCN9398

Sedan till huset där vi fick bort den sista (jävla!) våtrumstapeten, några sista tapetrester och så fick vi putsat en del till och så lyckades vi klappa katterna för första gången eller nåja, de hoppar undan litegrann men det går bättre. De har dessutom börjat bli mycket mer sociala. Det kan nog bli riktigt keliga katter av de också.

DSCN9411

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: