Titta helgens bravader

I helgen har vi återigen fått bra hjälp från fina vänner och dessutom ätit första måltiden i huset (!). Jag hoppas det ska bli lite mysigare framöver men vi bar in trädgårdsmöblerna och fixade lite enkel belysning. Sällskapet gjorde så att det blev bra stämning trots spartansk inredning.

DSCN9367 DSCN9374DSCN9357

Vi har eldat lite för att slippa köra ännu fler vändor till återvinningscentralen. Jag eldade lite för mycket (!) när jag ”bara” skulle trycka ner pappen lite mer i eldningstunnan och snabbt nuddade vid kanten på tunnan. Det läker nog snart. Tur det inte blev värre.

DSCN9380DSCN9353

Våra vänner lyckades dessutom ta bort halva golvet på nedanvåningen ner mot källaren. Mer lersten som förhoppningsvis smälter bort, om det någonsin regnar. Vi rev ner tapeter (på de få väggar som är kvar) och vi putsade upp hål och ojämnheter  invändigt på ytterväggarna. Det innebär att återuppbyggnaden är påbörjad! Vi har också tagit ner den gamla trappan och burit ut den i ladan så nu är det enklare att komma upp på höloftet och lite svårare att komma upp på ovanvåningen (som dessutom saknar golv).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: