Titta kattungar till salu

Uppdatering 2013-06-13: Nu finns det tyvärr nya kattungar eftersom katterna inte gick att få iväg till veterinären innan de blev fler. Om du hittar denna bloggposten i jakt på en kattunge i närheten av Lund/Skåne så kika på vår nya bloggpost från idag, och hör av er.

……

Vi var och synade ”slutstädningen” av huset igår. Fast egentligen handlar det inte mycket som städning. Det behövs inte eftersom vi ska renovera så mycket. Det är mer fokus på att allt annat ska vara bortplockat, gamla möbler, bråte, gamla maskiner med mera. Allt var inte klart eftersom förra ägaren hade råkat ut för sjukdom med mera men vi gick igenom allt och kom överens om det som var kvar så att det inte blir några överraskningar vid tillträdet.

På grund av sjukdom med mera så hade hon inte heller lyckats sälja några av kattungarna. Känner ni någon som önskar en kattunge, någonstans i Skåne, leverans i Lund, Malmö, Hörby, Höör eller närliggande går att ordna så lämna gärna en kommentar. Vi har sagt att vi vill behålla två stycken, men det finns fem katter totalt. De är snart sex månader gamla. Bild

Annonser

2 thoughts on “Titta kattungar till salu

  1. Darin Awde skriver:

    hej! jag är jätte intresserad av en kattunge, jag bor i malmö. Ni kan ringa mig på 0729372426! Mvh Darin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: